diumenge, 7 de juny del 2009

“Visca la terra de Roger de Llúria!”


Visca! I no ens referim a Calàbria, ni a Cocentaina, ni a cap terra relacionada amb l’origen o la vida d’aquest personatge històric. Ens referim a la terra del carrer Roger de Llúria del barri del Segle XX de Terrassa. I, per si algú no se n’ha adonat, el “visca” és una ironia...

A dia d’avui, el carrer Roger de Llúria està urbanitzat només fins al carrer Mestre Trias. Allà, el de Mestre Trias desapareix entre la vegetació incontrolada i la brutícia del costat del col•legi concertat Sagrat Cor. Però no és en aquest punt on acaba el carrer Roger de Llúria. Entre Mestre Trias i Galícia existeix un tram: de terra. De terra, fems, brossa i quan plou bassals insalvables, a més d’uns metres estrets pels quals els cotxes que s’atreveixen a passar hi caben justos. Definitivament, quan el carrer de terra arriba al de Galícia, s’acaba. La vegetació incontrolada ho domina tot fins a l’avinguda Santa Eulàlia. A més, des d’aquest punt, un tram de carrer de Galícia... també és de terra!

Creiem que és intolerable que encara quedin carrers al barri sense urbanitzar. Es diu que tota aquesta zona s’urbanitzarà amb el famós ARE. Ara, a saber quan es fa, l’ARE. Són ja tantes les mentides i tant el temps esperant... Per això, reivindiquem la urbanització immediata dels carrers Roger de Llúria (entre Mestre Trias i avinguda Santa Eulàlia), Galícia (entre Roger de Llúria i Valls) i Mestre Trias (entre Roger de Llúria i Pare Font).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada