diumenge, 7 de juny del 2009

Presentació

Alternativa Segle XX neix com a portal web amb l’objectiu de fer arribar arreu la situació del nostre barri, el Segle XX. Internet ha de ser només una de les moltes vies de reivindicació i protesta que el nostre barri ha d’iniciar per aconseguir, d’una vegada per totes, les condicions dignes que es mereix un barri de Terrassa com és el Segle XX.

Des d’aquest blog, Alternativa Segle XX farà denúncies, reivindicacions i tot el que consideri oportú per tal de millorar el Segle XX. Tot des de valors com la dignitat, la llibertat, la igualtat o la fraternitat.

Animem a tots els veïns del barri a fer arribar a l’Ajuntament, mitjançant instàncies, les necessitats del barri, les situacions intolerables i tot allò que l’Administració pot, si vol, solucionar, i que Alternativa Segle XX no pot presentar directament al Consistori pel fet de no estar registrada, pel moment, com a associació. Amb la força de tots els veïns es poden aconseguir moltes més coses que el que pot fer només un.

Som conscients, però, que els objectius no s’assoleixen per la via escrita. L’Ajuntament ha donat en els darrers lustres molts arguments per poder fer aquesta afirmació. Les reivindicacions veïnals s’aconseguiran al carrer, som conscients.

Volem deixar clar, des d’un primer moment, que Alternativa Segle XX no és una branca ni té cap tipus de relació amb l’Associació de Veïns del barri del Segle XX, si bé estem oberts a qualsevol presa de contacte amb aquesta o qualsevol altra associació o persona individual que comparteixi la nostra lluita.

Esperem que un veritable moviment veïnal es comenci a gestar i, en no gaire temps, podem viure amb dignitat al barri del Segle XX.

Salut i fraternitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada